Kompanija VIZOR je počela sa radom 1996 godine kao jedna od prvih kompanija u Srbiji i Bosni i Hercegovini specijalizovana za proizvodnju nameštaja po sopstvenim konstruktivnim rešenjima i originalnom dizajnu.

Zahvaljujući dobrim konstruktivnim rešenjima, originalnom dizajnu i kvalitetu proizvoda vrlo brzo postajemo vodeća firma u oblasti proizvodnje nameštaja i opremanja enterijera naročito u oblasti proizvodnje stolica za bioskope, pozorišta, univerzitete i kongresne dvorane.

U proizvodnom programu se nalazi više stotina originalnih proizvoda o čemu brine sopstveni razvojni tim kompanije VIZOR po cemu smo postali prepoznatljivi na domaćem trzištu.

Kompanija VIZOR je tehničko tehnološki opremljena da može zadovoljiti bilo koji projektni zadatak kao i izradu proizvoda po projektnom zadatku naručioca u bilo kojoj vrsti materijala i bilo kojoj boji što je naročito izraženo u opremanju enterijera kod poslovnih objekata i hotela.

Da bi održala korak u tehničko tehnološkom razvoju kao vodeća kompanija u oblasti proizvodnje nameštaja ostvarila je vrlo uspešnu saradnju sa više inostranih firmi.

Saradnja sa inostranim kompanijama je omogućila unapređenje kvaliteta i asortimana proizvoda tako da kompanija VIZOR  spada sigurno među one kompanije koje imaju vrhunski asortiman i kvalitet proizvoda o čemu govore mnogobrojne nagrade i priznanja kao i mnogobrojni zadovoljni kupci.

Kompanija VIZOR izvozi svoje proizvode u Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu,Rusiju i Evropsku uniju.

Jedna smo od retkih kompanija na ovim prostorima koja je zbog obogaćivanja ponude i udovoljavanju najraznovrsnijim ukusima klijenata, u svoj enterijerski program uvrstila retke i stare umetničke zanate – kroz restauraciju umetničkog i stilskog nameštaja i enterijera (pozlata, duborez, politura) kao i enterijersku i nameštajnu intarziju.

To je doprinos naše korporacije u afirmaciji i  promovisanju ovih retkih, gotovo zaboravljenih i marginalizovanih a iznad svega atraktivnih starih umetničkih zanata.

Svi proizvodi kompanije VIZOR INŽENJERING su atestirani a proizvodnja je organizovana po međunarodnim standardima:

EN ISO 9001: 2008 Sistem upravljanja kvalitetom,

EN ISO 14001: 2004 Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine,

OHSAS 18001: 2007 Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

 

DOKUMENTI

Poziv Akcionarima 2018.