Fotelja sa podiznim mehanizmom “EVITA-P”

TEHNIČKI OPIS:

Kongresna fotelja Evita je savremenog dizajna jednostavnih linija projektovana za korisnike gde se koriste sredstva za javne komunikacije.

U samoj fotelji mogu biti ugrađeni sistemi za masovne komunikacije kao što su: sistem za prevođenje, glasanje i konferencijsku vezu, čitač kartica, priključci za laptop, priključci za struju, LCD ekran, ekran osetljiv na dodir itd.

Fotelja ima antipanik ploču za pisanje TIP-UP koja je smeštena u samoj fotelji u delu rukonaslona.

Podkonstrukcija fotelje je na dva oslonca  izrađena od metala i masiva bukve koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću skrivenih plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.  Sedište i naslon je u obliku  ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira.

Donji deo sedišta može biti perforiran radi poboljsanja akustike u prostoru. Unutrašnje sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim samogasivim štofom I kategorije./Trevira CS /Poliester 100%.  Rukonasloni i bazni oslonci su urađeni od masiva bukve i zaštićeni poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće.  Sistem podizanja sedišta je bešumno putem mehanizma  sa ublaživačima udara horizontalnom i vertikalnom regulacijom sedišta.

Montaza na ravnoj i kosoj podlozi sa minimalnim radijusom 11 metara.

Proizvodi se u standardnim merama I po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.
fsc-logo
teh-crtez-EVITA