Fotelja sa podiznim mehanizmom “ERASMUS”

TEHNIČKI OPIS:

Erasmus je HI-TECH moderna fotelja za masovne kominikacije, ona je perfektni balans između inženjerstva i estetike. Proizvodi se sa jednom centralnom nogom sa pomičnim ili fiksnim rukonaslonom.  Ima širok dijapazon dodataka  za ovu kolekciju HI-TECK fotelja tako da se može koristiti za bilo koju namenu kao i da ulepša prostor u kojem se nalazi. U Erasmus fotelju može da se priključi bilo koja moderna tehnologija kao što su: sistem za simultano prevođenje i konferencijsku vezu, sistem za glasanje, nekoliko priključaka za Lap-top, osvetljenje, čitač kartice, videokamera, LCD ekran, osvetljenje za čitanje, ekran osetljiv na dodir.

Moduli mogu da se instaliraju u foteljinom električnom odeljku koji je lociran u naslonu kao i na stolu.  Erasmus fotelja ima stope u kojima su ugrađeni točkići koji putem dizanja omogućavaju horizontalno kretanje fotelje. Sedište i naslon su napravljeni od pocinkovanog hladno valjanog lima sa elestičnim umetcima. Ispuna je od hladno livenog poliuretana sa gustinom od 60kg/m3 u sedištu a 50kg/m3 u naslonu. Stopa je od presovanog pocinkovanog lima sa dodatnim ojačanjima a završna obrada sa epoksi smolama. Gornji delovi rukonaslona su od integrisanog polipropilena sa umetcima za tapaciranje.  Naslon ima četiri položaja podešavanja 14,20,25 i 31 stepen.

Mehanizam  za podizanje sedišta i rukonaslona je putem zavojne opruge sa ublaživačima zvuka sinhronizovan sa

TIP UP mehanizmom rukonaslona. Tapaciranje je sa štofom Trevira CS polyester 100%.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-ERASMUS