Fotelja sa podiznim mehanizmom “OLJA-D”

TEHNIČKI OPIS:

Kongresna fotelja OLJA-D je projektovana za potrebe pozorišta, domova kulture, bioskopa, teatra i mnogih drugih objekata slične namene.

Fotelja  je dizajnirana i  izrađena od masiva kvalitetnog drveta tako da sama odiše svojom toplinom i može svojim izgledom doprineti kvalitetnijem uređenju celokupnog enterijera u prostoru.

Fotelja može da ima  antipanik ploču za pisanje TIP-UP  koja je smeštena u samu fotelju.

Podkonstrukcija fotelje je na dva oslonca izrađena od metala i masiva bukve koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću skrivenih plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge. Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira finalno završeni u blind furniru zbog lakiranja,zaštićeni transparetnim poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće. Donja ploča sedišta može da bude perforirana radi poboljšanja akustike u prostoru.

Unutrašnji delovi sedišta i naslona su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće  gustine 35 kg/m3 i tapacirani negorivim samogasivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100 %. Rukonasloni  i bazni oslonci su urađeni od masiva bukve, zaštićeni transparentnim poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće. Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom regulacijom sedista.

Montaža na ravnoj i kosoj podlozi  pravolinijska i u radijusu minimalno 10,50 metara.

Proizvodi se u standardnim merama i po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

OLJA-D

Dizajn: Vinko Ribić, Nemanja Ribić