Fotelja sa podiznim mehanizmom “UNA”

TEHNIČKI OPIS:

Kongresna fotelja UNA je fotelja koja može zadovoljiti potrebe velikog broja korisnika  kako svojim dizajnom tako i svojom robusnom podkonstrukcijom sa drvenim aplikacijama od kvalitetnog masivnog drveta.

Podkonstrukcija fotelje putem centralnog stuba omogućava ugradnju elemenata za dotok svežeg vazduha u svaku fotelju kao i aadekvatnu klimatizaciju prostorije.

Fotelja može da ima antipanik ploču za pisanje TIP-UP koja je smeštena u samu fotelju u delu rukonaslona.

Podkonstrukcija fotelje je na jednom osloncu  izrađena od metala koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću skrivenih plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.  Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira finalno završenih u blind furniru zbog lakiranja.

Donja ploča sedišta može biti perforirana radi regulacije akustike zvuka u prostoru. Unutrašnje sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim samogasivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100%.  Rukonasloni  su urađeni od masiva bukve.  Zaštita drvenih delova je izvršena poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće.  Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma  sa ublaživačima udara, horizontalnom i vertikalnom regulacijom sedišta.

Montaža  na ravnoj ili kosoj podlozi i u radijusu minimalno od 9,6 metara.

Proizvodi se po standrdnim merama I po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.
fsc-logo