Fotelja sa podiznim mehanizmom “OLJA-T”

TEHNIČKI OPIS:

Fotelja sa podiznim sedištem je projektovana za potrebe pozorišta, domova kulture, bioskopa, teatra i mnogih drugih objekata slične namene.

Fotelja može da bude sa ili bez antipanik ploče za pisanje TIP-UP koja je smeštena u samu fotelju.Podkonstrukcija fotelje je na dva oslonca  izrađena od metala i masiva bukve koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću skrivenih plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.  Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira.

Unutrašnje sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim samogasivim  štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100%.  Rukonasloni i bazni oslonci su urađeni od masiva bukve, zaštićeni transparentnim poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće.  Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma  sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom  regulacijom sedista.

Montaža na ravnoj, kosoj podlozi ili u minimalnom radijusu od 10,5 metara.

Proizvodi se po standardnim merama I po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

Dizajn: Vinko Ribić, Nemanja Ribić