Fotelja sa podiznim mehanizmom “VIZIJA-LUX”

TEHNIČKI OPIS:

Kongresna stolica VIZIJA LUX je vrlo modernog dizajna i posebne namene za masovne komunikacije.

Fotelja je projektovana kao standardna stolica mobilnog tipa za potrebe svih korisnika koji u jednom te istom prostoru organizuju skupove različite namene pri tom da se raspored stolica menja, stolice su mobilne, brzom organizacijom prostor se transformiše za potrebe različitih  manifestacija.

Samostojeća, prenosiva podkonstrukcija koja je na dva oslonca izrađena od metala i masiva bukve koja se ne pričvršćuje za podlogu.  Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira finalno završeni u blind furniru zbog lakiranja.

Donji deo sedišta moze biti perforiran radi poboljšanja akustičnosti prostora. Unutrašnje sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3  i tapacirani negorivim samogasivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100%.  Rukonasloni i bazni oslonci su urađeni od masiva bukve. Svi drveni delovi su zaštićeni transparentnim poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće.  Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma  sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom  regulacijom sedišta.

Nema montaže, slobodnostojeća fotelja, radijus minimalni.

Proizvodi se u standardnim merama i po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-VIZIJA-LUX