Fotelja sa podiznim mehanizmom “VENERA”

TEHNIČKI OPIS:

Stilska fotelja sa podiznim sedištem projektovana za ekskluzivna opremanja pozorišta gde dolazi do izražaja lepota i toplina drveta sa više detalja u duborezu.

Podkonstrukcija fotelje je na jednom osloncu izrađena od metala koji se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.

U centralnom delu oslonca-stuba je ugrađen sistem za dotok svežeg vazduha i klimatizaciju. Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog otpreska od bukovog furnira finalno završeni u blind furniru zbog lakiranja. Donja ploča sedišta može biti perforirana radi poboljšanja akustike samog prostora.

Unutrašnje sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100% ili prirodnom kožom.

Rukonasloni i okvir rukonaslona je uradjen od masiva bukovog drveta ,rukonasloni u delu podlaktice mogu biti tapacirani.

Svi drveni delovi su zaštićeni poliuretanskim lakovima povišene tvrdoće. Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma sa ublazivacima udara sa  vertikalnom i horizontalnom  regulacijom sedišta.

Montaža na ravnoj i kosoj podlozi, radijus montaže minimalni 9,60 metara.

Proizvodi se u standardnim merama I po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-VENERA