Fotelja sa podiznim mahanizmom “VIZOR 1010″

TEHNIČKI OPIS:

Fotelja  Vizor 1010 je prva preteča svih fotelja sa podiznim mehanizmom firme Vizor proizvedena 1997.  godine.Od tada pa do danas ova fotelja zauzima ubedljivo prvo mesto u prodaji pre svega zbog dobre cene, odličnog kvaliteta kao i dobrog dizajna. Ovaj model do danas nikad nije imao ni jednu reklamaciju.

Podkonstrukcija fotelje je na dva oslonca  izrađena od metala  koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću  plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.  Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira.  Sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100%.  Rukonasloni su ujedno i konstruktivna veza između leđa i baznih oslonaca ,zaštićeni poliuretanskim transparetnim lakovima povišene tvrdoće.

Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom  regulacijom sedišta.

Montaža na ravnoj i kosoj podlozi, minimalni radijus montaže 9.60 metara.

Proizvodi se u standardnim merama i po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-vizor-1010