Fotelja sa podiznim mehanizmom “VIZOR 1020-LUX”

TEHNIČKI OPIS:

Fotelja Vizor 1020 LUX sa podiznim sedištem  je poboljašani model fotelje Vizor 1010 kao modela koji ima ubedljivo najbolju prodaju na tržištu.

Model Vizor 1020 LUX ima donju ploču sedišta od bukovog laminata završne obrade u blind furniru koja se lakira i koja se perforira po potrebi radi poboljšanja akustike u samom prostoru.

Ovaj model se montira tako da svaka fotelja ima svoj rukonaslon.

Podkonstrukcija fotelje je na dva oslonca  izrađena od metala  koja se pričvršćuje za podlogu ankerisanjem pomoću  plastičnih ili metalnih tipli zavisno od podloge.  Sedište i naslon je u obliku ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira.  Sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3 i tapacirani negorivim štofom I kategorije/Trevira CS/.Poliester 100%.  Rukonasloni su od masiva bukve, ujedno su i konstruktivna veza između leđa i baznih oslonaca, zaštićeni poliuretanskim transparetnim lakovima povišene tvrdoće.  Sistem podizanja sedišta je bešumno putem posebnog mehanizma ili putem tega sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom  regulacijom sedišta.

Montaža na ravnoj I kosoj podlozi,minimalni radijus 9,5 metara.

Proizvodi se po standardnim merama I po zahtevu investitora

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-EN ISO 9001:2008 Sistem upravljanja kvalitetom,
-EN ISO 14001:2004 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-OHSAS 18001:2007 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-vizor-1020-LUX