VIZOR 1060 R
stolice za univerzitete, stadione…

TEHNIČKI OPIS:

Model  Vizor 1060R spada u kategoriju stolica sa podiznim mehanizmom  vrlo jednostavnog izgleda ali sa robusnom podkonstrukcijom te nalazi primenu pre svega kod opremanja objekata sa niskim budžetom.

Ovaj model predstavlja izbalansirani odnos izmedju stolice i fotelje kako po ceni tako i po dizajnu.

Stolica ima rukonaslon od masivnog drveta koji je zaštićen poliuretanskim lakovima.

Podkonstrukcija stolice je od čeličnih kvadratnih cevi 50×30 mm zaštićena postupkom plastifikacije koja se ankeriše za podlogu putem plastičnih ili metalnih tipli.  Sedište i  naslon su u vidu ergonomski oblikovanog laminiranog otpreska od bukovog furnira sa zaštitnim plastikama od PVC.

Sedište i naslon su obloženi poliuretanskom penom povišene tvrdoće gustine 35kg/m3, tapacirani negorivim samogasivim stofom I kategije Trevira CS,poliester 100%.  Podizanje i spuštanje sedišta je bešumno putem mehanizma sa ublaživačima udara sa vertikalnom i horizontalnom regulacijom sedišta.

Montaža na ravnoj i kosoj podlozi, radijus montaže minimalno 9,50 metara. Završeći metalnih cevi su zaštićeni plastičnim čepovima.

Proizvodi se po standardnim merama i po zahtevu investitora.

Svi proizvodi kompanije Vizor su atestirani i proizvode se u skladu sa medjunarodnim standardima upravljanja kvalitetom:
-ISO 9001 Sistem upravljanja kvalitetom,
-ISO 1401 Sistem menadzmenta zastitom zivotne sredine,
-ISO 18001 Sistem menadzmenta zastitom zdravlja i bezbednošcu na radu.
-FSC CoC Sistem upravljanja sertifikovanim drvetom.

fsc-logo

teh-crtez-VIZOR-1060R